Topi 14 v RIP 6.4.2011

 

Kesä  09

Marraskuussa 08

Väinö 9 kk ja Topi 11 v:

Ying / Yang.. Väinö / Topi

 

 

Väinö reilu 3 kk

HELLOU !

Kun silmäni mä auki saan ja sinut siinä nään mä ihan lähelläin :os

Meitä poikia väsyttää

Jaa mitä ?! Ei saa raapia tuolia vai ? Miksei ?!

 

 

 16.5.08

Eilen käytiin hakemassa karvaisille kavereille rokotukset. Molemmat olivat oikein reippaita, vaikka juuri meitä ennen oli koira-asiakas ja hajut olivat kiinnostavia ja hieman pelottaviakin. Kummallakin kissalla kaikki kunnossa. Ronja oli mukana eläinlääkärissä ja innoissaan seurasi Ullan tekemiä toimenpiteitä. Harmi vain ku Jani ei päässyt mukaan, se kun olisi ollut takuulla innoissaan. Seuraavalla kerralla sitten :o)

Väinö on kasvanut tosi paljon 3 viikossa ja on melkoinen ahmatti. Ulla kuvasi hyvin kissanpentua turboahdetuksi kissaksi.. sellainen energiapakkaus Väinö on että hitaampia jo heikottaa.

 

7.5.08

Väinön sopeutuminen on tapahtunut hyvin. Topi hyväksyy Väinön melko hyvin, tosin välillä kun menee hermot niin kurittaa kyllä kunnolla isän kädellä. Väinö onkin vähitellen jättänyt Topin hännän rauhaan ;o) Kovasti pojat innostuvat ajoittain leikkimään yhdessä, joten ihan pelkäksi tappeluksi ei lähikontaktit mene.

Ulkoilemaan Väinöä ei ole vielä päästetty ku on niin pieni ja vikkelä. Rokotusten ottamista tässä mietin.. kastraatioonhan Väinö kyllä menee kun ikää tulee lisää. Nyt tällä viikolla ikää tulee pojalle 11 viikkoa, joten vielä pitää tuonne kesälle odotella sen kanssa.

Väinö on kyllä melkoinen sylikissa, toisinkin kuin Topi koskaan. Väinö kovasti tykkää sylissä ollessa tulla nukkumaan siten, että päänsä laittaa olkapäälle ja samoin toimii sänkyyn viereen tullessakin. Kova hurruutus kuuluu kun sylissä rapsuttaa.. ollaan kaikki ihan myytyjä. Tosin ollaan saatu kokea terävät hampaat ja kynnetkin, joiden käyttöä vielä harjoitellaan siten, että meidän varpaat tai korvat ei olisi niiden kohteena :o)

 

 

27.4.08
Väinö-poika saapui ihastuttamaan meitä. Tässä heti ensimmäiset uunituoreet kuvat pojasta.. ikää n. 9 viikkoa ja uudessa kodissa oltu vajaa tunti.

Väinö on syntynyt 22.2.2008. Perusväriltään valkoinen, niskassa ja korvien välissä on yksittäisiä mustia karvoja. Silmien väri on vielä kehittymässä, tällä hetkellä silmät näyttävät enimmäkseen ruskeilta, joihin on sotkettu keltaista ja vihreää ja sinistä :o)

KUVAT PARI TEKSTIÄ YLÖSPÄIN..


Vanha herra Topi 11 vuotta

Topi on varsinainen herrasmies. Topi on syntynyt 31.3.1997 Rovaniemellä. Tämä leikattu kolli ei pahemmin itsestään ilmoittele muuta kuin silloin kun on jotain vailla: yleensä vesi- tai ruokakuppi on tyhjä tai iskee hellyydenkaipuu,jos Topi tulee lähentelemään.
Topi ei tykkää suuremmin sylittelystä ja viihtyykin parhaiten omassa rauhassaan. Topi on täysin sisäkissa, mutta joskus ulkoilee.. varpaiden kastumista herra kuitenkin välttelee kun se on niiiin kamalaa.
Topi on saanut opetettua Janin oikein hienosti leikkimään. Jani heittää paperipalloja, Topi lyö ne sohvan tai pöydän alle ja Jani hakee.. selvyyden vuoksi kerrottakoon niille jotka eivät tiedä, että Jani on 8-vuotias poikamme ;o)