Ei liene vaikea arvata mitä odotamme kovasti :o) :o)
D-talojen edustaja kävi hakemassa sisustusmallilaatikot ja valintalapun. Samalla kertoi että tällä viikolla on peltikattoasentaja täälläpäin ja meidän katto on seuraava listalla , vihdoinkin!

Tontille on tullut taas tavaraa: lvi-tuotteita isot kasat sekä järkyttävän massiivinen autotallin lattiaan tuleva kaivo.. sen rautakansi oli niin painava etten saanut sitä maasta nostettua, vaan piti kierittämällä siirtää :os 
Mies nauroikin että onkohan hieman ylimitoitettua tavalliseen autotalliin tuollainen jumalaton kaivo.. mahtuu sitten ainakin vettä ilman tulvaa,heh.
Kun vain ne lvi-puolen miehetkin tulisivat.

Tontilla ei ole paljon tapahtunut.. loppuviikosta kirvarit muovittivat välikaton.. jotta saimme todeta että kovalla sateella aluskatteesta tulee vettä läpi, pikkusateella ei moista ollut huomattavissa..

Saimme keittiötoimittajalta muutostarjouksen n. 1500 euroa.
Emme säikähtäneet hintaa, koska muutoksia oli kuitenkin kohtalaisesti ja saamme sitten sellaiset kalusteet keittiöön ja muihin huoneisiinkin, että meitä miellyttää.. niitä sitten jaksaa ( tai ainakin yritetään ) katsella seuraavat 10-15 vuotta!
Täsmennystä tosin pyysin khh muutosten hintaan..

MEILLÄ ON JO ULKO-OVIKIN ! Tontilla on, mutta eivät ole vielä asentaneet.. sellainen joka on todellakin väliaikaisen näköinen vanerista jonkun tekemä kötöstys. Joku taitaa tehdä niitä työkseen ku naapurissa oli ihan samasta muotista tehty ovenkuvatus ku meille tulee.
Postin kuski aamulla vitsailikin että " sulla on täällä ovet auki " ku ovi seisoi ovenpielen vieressä :o)
Khh väärän lasin korvaavat sälekaihtimetki on jo meille toimitettu.. hyvä palvelu Kaskipuulla, en tiedä sitten niiden asennuksesta.

Mies kuskasi ekan kaatopaikkakuorman omalla kärryllä kaatikselle.. 15 säkkiä oli kertynyt rakentamisen alusta asti roskaa.. ne maksoivat kaatopaikalle vietynä hurjat 11 euroa.. painoa oli jätteellä n. 120 kg.
Hurjan halpa hinta.. miniveloitus taisi olla se 10 e.. tällä hinnalla ei ole kyllä järkeä vielä mitään roskafirman vuokrapönttöä ottaa ku itsellä on kuiten kärry millä kamaa kuskailla kun on tarvetta.

Budjettia ollaan laskeskeltu maksettujen maksujen ja tulevien maksujen perusteella ja ollaan vielä ainakin ihan sen rajoissa eli jos mitään suurempia ongelmia ei tule, niin rahat riittää.. tosin emme ole budjetoineet pihan laittamista ollenkaan mutta sponsori on jo ilmoittautunut lasten leikkimökille :o) :o)

Kaukolämpö kuuluu tulevan tällä viikolla laittamaan umpeen jo kaivamansa ojat ja sitten parin viikon päästä jatkavat meidän uusien talojen kohdalla talojen liittämisen.. tekevät meidät siis hieman myöhemmin naapurin talotoimituksen ja lähiviikkoina liikkuvien betoniautojen vuoksi..

Työmiehet ilmestyivät meidän perällä pitkästä aikaa.. naapurille olivat koko päivän naputtamassa väliseiniä.. totta ne oottavat meille vesikaton asennusta että pääsevät laittamaan styroksit lattiaan ja villoittamaan välikattoa. Luulisi sen lvi-porukankin kohta taas tännepäin tulevan ku Vennivaaraan oli jo kai käyty lattiaan juttuja laittamassa vaikka talotoimitus oli meidän jälkeen.

Lapset kovasti odottavat omia huoneita ja me sitä, että saamme laittaa lapset ulos vain ovesta pihalle " pukkaamalla". Oma piha ja oma lupa.. talvella saapi pelata lumisotaa, tehdä lumiukkoja ja laskea takapihan penkalta mäkeä takana olevaan metsään.. siinä on kiva pikku mäki eikä tiekään ole heti siinä takana joten on turvallista laskea.. kevätkukkien sipuleita vain ei sitten taida siihen uskalla istuttaa, eivät taida pikkupeppujen laskemista huimasti innostua.