1053047.jpg


Talolle on tullut lisää tervaleppäpaneelia, jotta kirvesmiehet voivat paneloita kylpyhuoneen katon loppuun.. kahteen kertaan näytti tulevan lisää, josko riittäisi ;o)

Maanantaina oli jatkettu seinien pakkelointia.. perjantai-iltaan mennessä olikin sitten jo koko talo tapetoitu ja maalattu :o)
Hieman jännitti nähdä päivänvalossa tehdyt värivalinnat ja positiivinen yllätys oli se, että etenkin yleisväri kelta/ruskea/oranssi oli juuri sellainen kuin halusinkin. Väri vaihtuu upeasti riippuen yleisvalosta ja kuvioidun Patent decor-tapetin kanssa pinta on upea !! Myös tehosteseinät oli juuri sen väriset kuin pitääkin.. kannatti puoli vuotta kääntää ja vääntää väripaloja vaikka itse sävyt vielä hieman vaihtuivatkin maaliliikkeessä väripaloja verratessa eri valoissa..

Tällä viikolla tuli jälleen uusi lasku talotoimittajalta ja tarkastuksessa todettiinkin että nyt on 84 % talosta valmis.. pikkuhiljaa se valmistuu, jee !

Laatoittaja on tulossa ensi viikolla. Kävimmekin siivoamassa hieman lattioita, huomenna vuokrataan rakennusimuri että saamme tuon pölyn pois. Pölymäärä kun on tasoitustöiden jäljiltä käsittämätöntä !! Ikkunat pesaisin sisältä, että edes ulos näkee.. harmaa kerros oli ikkunoiden päällä :os

Lumetkin tulivat tällä viikolla lasten suureksi iloksi. Muutenkin maailma näyttää paljon valoisammalta, vaikka pimeä tuleekin jo neljän maissa.. kaamosta kohti mennään ja reilun kuukauden päästä onkin jo joulu, iiks!

1053063.jpg