Kiitos Pintselle , sain tunnustuksen :)

 

TUNNUSTUKSEEN KUULUVA HAASTE KUULUU NÄIN:

1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.

 

HAJUAISTI: olen aina ollut herkkänenäinen, joka on sekä hyvä että huono asia. Nenäni palvelisikin varmasti monessa muussa ammatissa paremmin kuin asiakasneuvojana.

MAKUAISTI: tunnustaudun sekä herkkupepuksi että kulinaristiksi. Pidän erilaisista uusista mauista, suurin syntini herkkujen osalta pähkinät ja suklaa  ja  suurimmat inhokkini homejuustot, jalapenot ja oliivit

TUNTOAISTI: maailman aistiminen sormilla on monesti antoisaa: pienen lapsen pehmeä poski, koiranpennun karva, rantahiekka, viileä keväisen puron vesi..

KUULOAISTI: tätä olen yrittänyt viime aikoina käyttää valikoivasti, kotonamme kun desibelit välillä nousevat yllättävän korkealle ja sana " äiti " kuuluu todella usein, sen sanan kuulemista ainakin yritän joskus vältellä ;)

NÄKÖAISTI: onhan mulla tällainenkin mutta ilman silmälaseja se ei ole kummoinen

KUUDES AISTI: joskus tiedän asioita, joita minulle ei ole kerrottu ja aavistan juttuja joita tulee ( tai sitten ehkä jääkin tulematta ). Ajoittain tämä " kyky " on mukava, mutta ei ole aina kiva tietää asioita jotka ehkä haluaisi jättääkin tietämättä. Viimeisin aavistukseni , joka toteutui, on kyllä ollut todella ihana <3

 

Haastan seuraavat viisi blogia: Riinan , Onnekkaan , Kulinaristin , Miian ja Tuikun