Tällä viikolla on kovapuulattiat asennettu. Lattia on  Kährs kovapuulattia väri jatoba, olikohan 2-sauvainen ?! Pinta on lakattu.
Kovapuulattia on kuin laminaatti asennukseltaan, samanlaisia lukkoponttilevyjä ja nopea asentaa ilman liimausta.

Ensi viikolla tulee listoittaja ja sähkömiehet. Muuten talo alkaakin sitten olla viimeisiä tarkastuksia vaille valmis ja luovutus pitäisikin olla viikolla 2 :o)
Muuttopäiväksi on suunniteltu pe 11.1.08

Tosin näin viimeisillä metreillä tuntuu iskevän sekä paniikki että pakokauhu. Joulukuussa on tapahtunut taloprojektin ulkopuolella henkilökohtaisessa elämässä aivan liian paljon yllättävää, joka on  kirjaimellisesti vienyt välillä energiat nollille, tunnelman kattoon ja sitten latistanut tunnelman lattianrakoon saakka.. joulunkin vietimme koko perhe vatsataudin kourissa.

Sitähän se elämä on.. yksi lähtee, toinen tulee mutta silti se koskettaa aina yhtä paljon etenkin kun kyse on läheisestä ihmisestä :o(

Energiat ovat nollissa itse kullakin ja lapset odottavat muuttoa joka päivä tinkaammalla " koska muutetaan, koska muutetaan " ja saavat joka päivä saman vastauksen : " parin viikon päästä ".
Tämän kuun aikana pitäisi saada siivottua uusi koti, muutettua , siivottua vanha koti .. ei riitä energia, aika tai vieteri päässä.. saa nähdä miten käy emännän :os

Uusi hieno olohuoneen lattia, tosin vielä pölyinen ja listat puuttuvat.
1169266.jpg