979489.jpg

EKAT TULET OMASSA TAKASSA :o)

979491.jpg

Puhallusvillan asennuksen jälkeen huomatut virheet on reklamoitu eteenpäin ja asia luvattiin hoitaa kuntoon.

Kodinkonetoimittajan tarjous tulikin postitse paperisena kun tarjouksen sisältämät kodinkoneet on jo ensi vuoden mallistoa eikä vuoden 2008 mallistoa ollut vielä sähköisenä saatavana.
Päätimme ottaa pesukoneen ja kuivausrummun tätä kautta. Eipä tarvitse lähteä juoksemaan kodinkonekauppoja läpi, vertailla tuotteita montaa kertaa , tuurilla odottaa pitkää toimitusaikaa ja sitten vielä itse raahata koneet kotiin.. tulevat koneet nyt samalla kun keittiön koneetkin ja säästämme sekä aikaa ja vaivaa.. muutakin tekemistä ;o)

Esim. kalusteita pitää metsästää ku nykyisillä kalusteilla tuleva koti tulee olemaan melko autio :os Vierashuoneen sohva ja olohuoneen pöytä ovat kaupassa ( löytyi jo Stemman Reimari-mallistosta valkoisena ) ja tv-tasoa pitäisi mennä Sotkaan katsomaan. Ainoa minkä netistä löysin ja kelpuutin löytyi sieltä. Minäkö nirso ?!
Tänään käytiin Askossa avajaisissa ja alakerrassa Iskussa ja tuskin mitään sieltäkään löytyi.. pojalle pöytä pitäis löytää ja sänky ja lapsille kirjahyllyt ja vaikka mitä sisustusta: mattoja, verhoja.. Onpas minusta tullut nirso :o) :o)

Meillä on JOKINÄKYMÄT !! Naurakaa vain vapaasti!  Mie olen ihan riemuissani kun meidän makkarista näkyy nyt lehtien pudottua Niskanperälle Kemijoelle.. oikeasti näky on kaunis ja odotan innolla talvi-iltoja kun kaupungin halki kulkevan 4-tien punertavat katuvalot näkyvät olohuoneen ikkunastamme. Edellisen asunnon parvekkeelta oli samat näkymät ja jostain syystä ne miellyttivät silmää.  Jotain hyötyä on rakentaa rinteeseen: saa komeat näköalat.. eikä vähiten ne Kemijoen itäpuolella siintävät kaukaiset tummaa uhkuvat vaarat .. se on tällaisella satakunnan alavilla mailla kasvaneelle maalaistytölle silmiähivelevä jokapäiväinen näkymä !

Tänään lämmitimme takkaa ensimmäisen kerran. Isäntä pisti pari halkoa pieniksi ja siinä lämmössä sitten lapset paistoivat oman kodin ensimmäiset nakit. Oli kuulemma tosi hyvää ja mikä sen parempaa onkaan kun omassa takassa paistetut !! Näitä nakkeja siis luvassa lapsille pitkin talvea ennen muuttoa ja saattaapa siellä joskus jotain isompaakin laittaa jos innostuu.

Pesin talolla ollessa makuuhuoneista ja olohuoneesta ikkunaruudut väleistä. Ulkopuolia en viitsi pestä, ovat kyllä tosi rapaiset mutta rännät vasta tulossa joten ei pesusta olisi mitään hyötyä. Samoin sisäpinnat jätin pesemättä , levypöly ja muu sisustuksesta tuleva pöly sotkee ne kuitenkin, väleihin näiden likojen ei enää luulisi menevän.
Harmikseni huomasin vierashuoneen lasien pinnoissa pari isohkoa naarmua: pitänee keskustella asiasta eteenpäin. Naarmut on tulleet varmaan jo ikkunatehtaalla, koska muovit ikkunoista on otettu vasta nyt väliseinävaiheessa pois eikä tässä välissä mitenkään niitä ole noin voitu naarmuttaa, kait?  No, naarmut eivät ole ainakaan meidän tekemiämme.