970272.jpg

Autotallin oven asennus pitäisi olla kohta. Kiva juttu ja sitten kun saadaan vielä lattialämpö päälle niin ei tarvitse enää kallista sähköpuhallinta huudattaa.. sähkölaitos ainakin meillä tienannut :os

Saunan led-valaisimien paikat on mietitty ja kirvesmiehille jätetty pohjapiirrokseen kuvat mihin paikkaan ledit tulevat. Tietävät tehdä ledeille läpiviennit saunan kattopaneeliin. On muuten nätin näköistä tuo kattopaneeli, just eikä melkein sen väristä ku olen mielinyt :o)
Tosin huomasimme, että asennetussa sarjassa oli 9 ledin paikkaa vaikka niitä alunperin piti olla 6. Ei haittaa, se vain meille sopii että on useampi ;o)

Keittiökonefirmalta soiteltiin,kyseli että halutaanko tehdä vakiotoimitukseen muutoksia. Muutoksille ei ole enää tarvetta, ostovaiheessa jo otettu tarvitsemamme. Pyykkitornista aikoi sähköpostitse laittaa tarjouksen, jota tosin ei vielä kuulunut ( soitti perjantaina.. )

Korjattu sähkölaskukin tuli tänään.. lasku ja sopimus näytti edelleen olevan miehen nimellä, mutta nyt oli ainakin sähkön hinta oikea!  Maksettukin on, tosin sähköä on tuon puhaltimen vuoksi mennyt paljon paljon enemmän kuin mitä arviolaskussa oli laskettu.

Siivoamiset on nyt viikonloppuna jäänyt isännän harteille.. pikkuneidin kuume ja korvatulehdus estivät oman osallistumisen. Hyvin tuo isäntäkin oli siivota osannut ;o)  Kelpaa työmiesten töitä tehdä kun on paikat siistit.

Takka valmistui tänään.. Muurari soitteli keskellä päivää, että takka on valmis. Pienimmän sairastaessa satuin olemaan kotosalla ja piipahdimme sitten talolla katsomassa uutta komeaa takkaa. Muurari antoi muutamia vinkkejä takan käytössä ja jätti meille " lahjapaketin", jossa oli takkavalmistajan tuikkulyhty, uunin lasien puhdistusainetta ja sytykkeitä sekä sytytin.  Komea siitä takasta kyllä tuli ja nyt on piipun peltikin viimein katolla.

970264.jpg

Päivällä olivat myös puhallusvillan asentajat paikalla. Illalla talolla käydessämme vain huomasimme, että ilmastointien läpivientien teippaukset olivat yhä viimeistelemättä: useasta läpiviennistä oli tullut läpi villaa, etenkin saunan läpivienti on todella karsea :os
Lisäksi yhdessä lasten makkareista oli kattomuovissa 2 euron kokoinen reikä, joka oli jäänyt kirvesmiehiltä ( ? ) teippaamatta.