Käytiin tontilla siivoamassa. Lapsilla oli hauskaa kun tekivät roskapahvista " hornetin" jossa sitten " lensivät ". Eikö olekin ihan lentokoneen näköinen ;o)

999165.jpg

Ihmettelimme vesipostin puuttumista ja selvisi, että se asennetaankin vasta kalustusvaiheessa. Putki sille löytyi kyllä khh seinästä tulevan altaan alta.

Autotallin oven asennuksessa oli sitten jotain " ongelmia". Ensin oli kuulemma puuttunut joku puu ja sitten jostain syystä homma seisoi lähes viikon :os  Ei muuta mutta ku on lunta luvattu ja lämmötkin menny pari päivää harakoille.. lopulta kuitenkin eilen olivat saaneet sen valmiiksi.

999183.jpg
PS. Pari tuntia tänään tämän kuvan ottamisesta tuli rankka lumisade ja kaikkialla oli paksu kerros valkoista märkää lumiräntää :o) :o)

Kyllä, me saatiin lattialämmitys tällä viikolla päälle. LVI-miehet laittoivat sekä naapuriin että meille vesikierron päälle. Nyt ei enää tarvii maksaa kallista sähköä ja huudattaa sähköpuhallinta.

4. erä talosta tuli , pankista kävin lainaa taas nostamassa ja nyt on maksut maksettu. Hyvin ollaan budjetissa pysytty. Nyt on rahaa kulunut KOKO projektiin n. 150 000 e. Laskuja tulossa vielä vähän reilu 20 000e joten hyvältä näyttää :o) ja tililläkin vielä vähän rahaa tallessa ;o)

4. laskuerässä oli laskutettu normaalierän lisäksi muutokset pintamateriaaleihin eli tapetteihin, maaleihin, lattioihin, laattoihin sekä kodinkoneisiin.  Yllätyin että sisustusmateriaalien muutokset eivät maksaneetkaan niin paljon kuin oli laskenut, mutta tämä oli sentään mieluisa yllätys.

Nyt vain sitten ihmetellään että kukahan tulee meille tekemään sisustustyöt kun paikallinen talofirmalle töitä tehnyt urakoitsija on irtisanonut itsensä :os
No, ei niitä materiaalejakaan ole meille vielä toimitettu niin kaipa löytävät siihen ammattimiehen siihen mennessä kun pitää alkaa hommiin.

Kattopaneeleita aikoivat kirvesmiehen ensi viikolla alkaa laittamaan ja samalla tarkistavat läpiviennit ja niiden teippaukset. Sisälevytykset ovat kosteita tiloja lukuunottamatta valmiit.