Nyt on sitten tontille saatu vesi-ja viemäriliittymä, jipii!
Liittymät vedettiinkin toisesta päästä tonttia ja ainakin toistaiseksi minun lempikoivuni sisääntuloliittymän kohdalla on edelleen pystyssä :o)
Meillä kaivuu ja liittymien veto sujui hyvin,mutta vastapäisellä tontilla tulikin yllätys eli kallio vastaan.

Tontin pintakin on kaivinkoneen jäljiltä tasoitettu ja joku ( emme ole vielä varmoja kuka oli tontillamme vieraillut, heh ! ) oli laittanut korkomerkit siihen mihin tulee sorapenkan yläpinta ennen perustusta.
Tontti viettää taaksepäin, joten koron korkeus vaihtelee reilusta 50 cm:stä jopa lähes metriin..

Uusia kuvia:

Monttu ja sorapenkan pinta suhteessa tiehen, vrt auto.

662962.jpg

Tässä kuva TUTUSTA kohdasta eli siitä missä alkukuvissa on kyltti: vrt koivun ja takana olevan ison männyn paikka ( iso mänty sijaitsee takarajalla tontin kulmassa )

662964.jpg


Iso kasa omalta tontilta välpättyä soraa

662965.jpg


Tontin tienpuoleinen pääty johon tulee khh ja pesutilat sekä tarkastuskaivot
Talo tulee samalle linjalle naapuritalon kanssa

662966.jpg

Tähän SE TALO sitten tulee.. elokuussa, vajaa kaksi kuukautta h-hetkeen!
( Hui kamala ku katsoin blogin kautta allaolevaa kuvaa niin se näyttää aivan kyntöpellolta. Todellisuudessa pinta on sellaista melko tasaista, mutta siinä on kuivia kohtia joka saa sen näyttäämään kuvassa aivan järkyttävältä. Luonnossa siis tontin pinta ei näytä edes niin pottupeltomaiselta kuin yläpuoleisessakaan kuvassa )


662967.jpg


Ehdottomasti oli kokeiltava että toimiiko vesi ja tuleehan sitä.
Putken päässä on hana.

662968.jpg


Näin kauniita metsätähtiä oli tontin reuna vielä pari päivää sitten täynnä, nyt liittymien vedon yhteydessä metsätähdet jäivät sorakasojen ja työkoneiden alle. Onneksi näitä kauniita kukkia on metsänreunat täynnä ihasteltavina !

662979.jpg


Tässä etualalla oikealla se lempikoivuni.
Se on koivu, joka ei ole enää meidän tontilla vaan tulee sijaitsemaan meidän tontin reunalla tulevan tien reunassa. Toivottavasti jää kuiten pystyyn. Olen jotenkin mieltynyt tähän koivuun, joka on hieman kallellaan kohti tietä :o)
Kuvassa koivusta näkyy ehkä puolet, on siis melko kookas koivu, mutta nin kodikas.
Postilaatikot meille, vastapäiselle ja seinänaapurille tulee sijaitsemaan tuon koivun alla ( tai kohdalla jos joku sen kaataa.. )
Tontillemme ajoliittymä tulee vasemmalla näkyvän valopylvään kohdalta oikealle. Asuinhuoneiden ja autotallin välinen seinä tulee juuri tuon valopylvään sijaintikohdalle tontilla.


662981.jpg