Viime viikko oli vesisateinen eikä tontillakaan tapahtunut käytännössä mitään.

Vesiputken suojaputki oli jäänyt vajaaksi, jonka pojat sitten kävivätkin viikon päästä " korjaamassa ".
Myös penkan viimeistelyhiekka levittyi viime viikon aikana tasaiseksi patjaksi penkan päälle.

Sähkölaitos kuulemma joskus tässä tulossa vetämään sähköt meidän perälle.. sanoivat että ovat tulossa sitten ku nähdään heidän tulevan linjaa pitkin. No, ehkä siinä vaiheessa tosiaan tajutaankin että sähköt on tulossa. Hohhoijakkaa..

Penkan viimeistelyn jälkeen kaupungilta kävi joku merkkaamassa tontille talon paikan punapäisillä palikoilla, joissa oli päässä naula. Ihan oikeilla paikoilla tuntuivat olevan.

Suunniteltu on kovasti. Sisustusvärit alkavat olla selvillä, talon ulkovärityshän on ollut hyvin selvää jo siitä saakka kun talon rakentamista on suunniteltu. Talosta tulee siniharmaa-valkoinen, siitä emme tingi ja onneksi ei tarvi tingatakaan.
Sisäväritys tulee olemaan vaihteleva, makuuhuoneisiin tulee värilliset seinät perusvärin lisäksi ja ilmeisesti sisääntulon vastapäinen seinä saa väriä vieraiden iloksi.

Keittiösuunnitelmat on aika selvät. Tänään tuli vielä lvi-puolen lista hanoista ja altaista. Nekin on aika selvää pässinlihaa, ollut varmaan aina. Kiva kun ei meillä tarvitse pahemmin sisustuselementeistä riidellä kun maku on aika sama ja sitten lopulta kuitenkin " kaiken takana on nainen " eli kaapin paikan määrään MINÄ.. hui, kauhee pirttihirmukokö :os

Takan olen päättänyt ja siihen tulee korotusta ja sivuille ja eteen valkoista klinkkeriä slammauksen lisäksi. Luukut tulee kaksiosaiset ja miehen toiveesta väriä mattamusta. Siinä se, perustakka malliltaan mutta omanlainen kuitenkin.

Eilen saimme taloomme AVAIMET. Lisäksi illalla oli tontille ilmestynyt sokkelimuotteja.
Satuin tänään pyöräilemään tontille ja juuri silloin paikalle tuli betoniautot. Tottakai sitä piti jäädä vahtaamaan kun on kyse sentään MEIDÄN kodin perustuksista.. ei siitä paljon kyllä ymmärtänyt mutta onpahan sekin nähty että miten taloon tehdään vakioperustukset:  ensin autosta betonia muottien väliin, sitten tärryytetään sellaisella pötköllä, miehet ( tosin tässä porukassa oli yksi nainenkin ) linjanarulla oikovat muotit ja yksi mies tulee perässä laserin kanssa korjaillen valun korkeutta tasaiseksi.. tässä vaiheessa poistuinkin sitten paikalta kun olin jo tunnin toikkaroinut siellä pitkin tonttia.
Nyt sitten kelpaa kokeilla TALON AVAIMIA SOKKELIIN  vai mitä niillä pitää tehdä kun ei meillä ole ovea saatikka lukkoja ?!

Kuvia luvassa miehen palattua lasten kanssa reissusta.. vei kameran eikä kännykällä kuvatut kuvat ole hääppösiä