Tästä alkaa Mattilan perheen tarina siitä miten meille rakennetaan oma koti.

Kaikki alkoi ajatuksesta, että jos sittenkin meillekin oma talo. Ajatusta kypsyteltiin kauan ja kun vihdoin tuli tietoon, että meille sopivia kaupungin tontteja tulisi hakuun, laitettiin rivitaloasunto myyntiin ja muutettiin vuokralle kaupungin kauhutaloihin.

Meitä onnisti arvonnassa ja saimme juuri sen tontin jota olimme himoinneet.

Vuokrasopimus tontista on vielä tekemättä, koska tonttipäätösten valitusaika on vielä kesken, mutta talon tilauspaperit on allekirjoitettu.

Meille tulee Design-talon Riitta takaterassilla, lämpimällä autotalli-varastolla ja monella muulla herkulla.
Talon toimitus on viikolla 32/2007 ja muuttovalmis kodin pitäisi olla viikolla 02/2008.

Me emme alkaneet neliöillä hulluttelemaan, vaan haluamme kompaktin toimivan kodin: 122 m2 ( asuinpinta-ala )  yhdessä tasossa neljällä makuuhuoneella ja eteläpihalla on juuri se mitä olemme toivoneet.

Isi on luvannut prinsessalle tehdä leikkimökin takapihalle, piirustuksetkin mökille ovat valmiina. Ei siis muuta kuin haaveita toteuttamaan.

Pääsette seuraamaan miten taloprojektimme sujuu ja mitä ylä- ja alamäkiä projekti tuo tulleessaan. Enemmän kuin muuttoa tai rakentamista, jännitämme varmasti sitä, pitääkö meidän budjetti. Emme ole kovin pihistelleet, mutta emme pröystäilleetkään ja pankkikin on lupautunut liittoon kanssamme seuraavat 25 vuotta.