1035483.jpg

Kuluneen viikon aikana on talon sisäkatto saatu valmiiksi oleskelutilojen osalta.
Saunakin on paneloitu. Kylppärin katon panelointi jäi kesken, kun panelit loppuivat. Niitä tuli perjantaina lisää, joten sekin saadaan kohta valmiiksi.
Saunan kattoon tuli 9 lediä ja hyvältä näyttävät, vaikkei niissä valoa ole vielä nähtykään :o)

Takaterassin räystäskin on korjattu, että pääsevät sitten ränninlaittajat laittamaan rännit oikeaan kohtaan. Niiltä odottelemme yhteydenottoa kattoturvatuotteiden väristä. Ei ole vielä soiteltu.

Haettiin valmiiksi jo Värisilmästä lattian saumausaineet ja silikonit, jotta on sitten valmiina kun on tarve. Sitä kun ei tiedä sattuuko isäntä juuri sillä hetkellä olemaan reissussa ja niitä ei pahemmin fillarin takana raahata :os

Perjantaina sisustuspuolen pojat kävivät pakkeloimassa seinät, nopeaa toimintaa oli kun koko talo oli päivässä pakkeloitu.
Kiva kun taas tapahtuu konkreettista ja näkyvää, onhan tässä nyt "enää" 2 kuukautta muuttoon.. tosin tuleva 2 kuukautta tulee olemaan piiiiiiiitkä. Lapsetkin käyvät kalenterista kurkkimassa jouluaattoa kun on kerrottu että sitten joulun aikaan pakkaillaan ja päästään muuttamaan kun joulu on mennyt ( tosin muutto menee reippaasti tammikuulle, mutta näin helpompi selittää lapsille ).

Nyt kun on alkanut olla pakkasta, on ollut ajatuksena että käytäisiin viikonloppuisin molempina päivinä takkaa lämmittämässä. Ei talolla eilenkään kylmä ollut, vaikka takkaa taidettu paljon koko viikolla lämmitellä. Takassa pari pesällistä puita nosti lämpötilaa muutaman asteen.. hyvä veto takassa on kyllä, pakko myöntää. Ei paljon nikottele.

Uusia kuvia, käykääpä katsomassa tuolta oikeasta laidasta linkkien takaa!