Aamulla odotti Ronjan vaatehyllyssä iloinen yllätys: päivähoitopaikkapäätökset :)

Ronjan tiedettiin automaattisesti jatkavan hoidossa samassa ryhmässä missä on eskarissa, mutta Jaakon hoitopaikkaa jännättiin. Paikallinen päivähoitopaikkatilanne kun on mitä on. Elokuussa olin jo laittanut hakemukset ja sormet ristissä kyynärpäitä myöten toivonut, että saamme paikan samasta päiväkodista missä Ronjakin on . Ja nyt tuli päätös: Jaakko menee samaan päiväkotiin. Kyllä tippui kivi sydämeltä ja olo on iloinen. Tädit ja paikat ovat ennestään tuttuja ja olen tykännyt pienen päiväkodin ilmapiiristä ja luonnonläheisyydestä. Mikä parasta: aikanaan Janin eskariryhmä pääsi sellaisenaan lähikouluun luokaksi, samaa toivon myös Ronjan ryhmälle. Tämä päiväkoti on sellainen " lähipäiväkoti " kun siellä ei ole vuorohoitoa tms mitä on sitten tuossa toisessa " lähipäiväkodissa " ja siksi lapset ovat kaikki tältä samalta perältä

Meillä harjoitellaan pottailua säännöllisen epäsäännöllisesti. Silloin ku vaippa on kuiva vaipanvaihtoon mentäessä.. harvoin sinne pottaan mitään tulee mutta kivaa se on, katsokaa vaikka. Eikä yhtään haittaa että varpaat hädintuskin maahan yltävät.

Maidonjuontia nokkamukista yritetään myös harjoitella, laihoin tuloksin. Vesi menee mukista kyllä, mutta maito ei . Jaakko juo suuhunsa kyllä, mutta sitten valuttaa suupielistä alas :s Tissi kyllä kelpaa, mutta ku siitäki vois vähän yrittää eroon ..