Takana jälleen  yksi neuvolakäynti. Verenpaineet oli reippaasti koholla ja pissakaan enää puhdas. Kotiin antoi verenpainemittarin ja pissaliuskoja, mutta ku soittelin LKS äippäpolille ja kysyin, että milläs arvoilla pitää sinne tulla, niin tuumasi että koska laskettu aika on ensi viikolla niin enää nykyiset arvot ole hälyttäviä. Ketä tässä nyt sitten uskoa? Käskivät lepäillä..

Aamulla imuroin talon ja kiukuspäissäni puhelun jälkeen menin ja kolasin lumet pihalta. Mitä sitä ei tekisi että pääsisi vatsasta eroon Nolostunut. Alkaa tuntumaan siltä ettei tämä koskaan synny ja olen loppuikäni isomahainen.. kaivoin kaikki lukemattomat lehdetki esille ja kaikki mahdollinen netistä on jo katsottu, että saisi edes jotenkin ajan kulumaan. Kirjastostaki olen reppukaupalla kirjoja lainannut.


Jotain lohduttavaa: jo äippäpolilla käydessä kohdunsuu oli vähän auki elikkä ei se enää ainakaan kiinni voi mennä Silmänisku ja pää on niin alhaalle kiinnittynyt että sekään tuskin enää sieltä minnekään liikkuu. Vatsan mitta vain tuntuu  kuitenkin kasvavan, joten saa nähdä mikä jättivauva meille syntyy !!