.. olipas vain viikko. LKS kirurgian osastolla kävin makoilemassa vuorokauden kun laittoivat särkylääkettä suoraan suoneen , diagnoosina virtsatiekivet.  Kokonaisuudessaan mielenkiintoinen kokemus soitella lapsille vahteja ja kuskeja keskellä yötä kotoa ja LKS päivystyksestä  :s  Onneksi selvittiin säikähdyksellä eikä mitään vakavampaa löytynyt ja lääkkeet on auttaneet ainakin toistaiseksi.

Jaakko ryömii.. on ryöminyt jo toista viikkoa ja lujaa meneekin. Konttausasentoa harjoitellaan edelleen mutta siinä liikkuminen ei näytä kiinnostavan.

Ronjan kanssa käytiin 6-vuotisneuvolassa, hienosti oli tullut lisää pituutta. Josko me kohta oltaisiin vaikka niillä normaalikäyrillä tätä menoa parin vuoden sisällä ;)

Täällä on edelleen lunta ja pakkasta. Tosi talvinen keli vaikka on lokakuun alku. Ei millään uskoisi. Ulkoilu on kuitenkin nautittavaa, koska päivällä on vain pari astetta ja ilma aamuisin eskarille kävellessä raikasta.

Vihdoin sain tänään valmiiksi neljä keskeneräistä vaippaa Jaakolle. Ne ovatkin olleet jo monta viikkoa työn alla, mutta jostain kumman syystä en ole niitä valmiiksi saanu aikaisemmin. Kuvat löytyvät tuolta käsityöaiheisen otsikon alta toiselta sivulta.

Jaakko 8 kk äitin hymynaama <3

 

Eihän etelänasujilla käy meidän talviset kelit kateeksi eihän ;)