Loppuviikosta oli luvattu vetää meidän tontille liittymät, naapuri olikin jo ehtinyt niitä tilailla ennen meitä joten vetävät sitten ilmeisesti molemmat samalla.

Ei meidän sitten mitään kaapelinäyttöä tarvinnut tilatakaan.

Ota tästä nyt sitten selvää..

Sekin on kumma juttu, että liittymiä ei millään kyetä vetämään kaikkia yhtäaikaisesti, vaan jokainen liittymä pitää tilata eri paikasta ja vetävät eri aikaan.. kaukolämpö kun on meidän pätkälle tulossa elo-syyskuussa niin taas jälleen kerran kaivellaan maata auki :osPS:

Tiesimme, että kaukolämpö tulee aivan eri aikaan kuin muut liittymät. Keväällä aikatauluksi kerrottiin että syksyllä ja nyt oli lupailtu noin viikkoa 34 eli elo-syyskuun vaihdetta. Meille tämä aika taulu on tosin ihan hyvä, koska lämpöä tarvitaan vasta lattiavalun jälkeen ja valu tapahtuu meillä juuri noihin aikoihin.

Sitä vain jännätään että jos joutuvat vetelemään teitä auki, niin sattuuko tonteille tulemaan juuri silloin isoilla autoilla toimituksia, jotka eivät sitten pääsekään sinne minne pitäisi ? Kukahan silloin on vastuussa ??AI NIIN: Rakennustarkastaja oli vieraillut tontilla monen soiton jälkeen ja kertonut että penkan korko tulee samalle tasalle kuin tiekorkeus. Mietittiin että mikähän SE korkeus mahtaa olla kun meidän kohdalla tie on vanha pyörätie joka piti jo keväällä leventää ajotieksi ja pyörätie on varmaan 10-20 cm notkolla verrattuna 5 m päässä olevaan ajotiehen :os

Kaipa sekin jossain vaiheessa selviää...