Tontille on toimitettu iv-eristettä odottamaan ilmastointiputkien asentamista.
Myös aluskate on asennettu.. kelit vain on harmaat, harvoin paistaa aurinko. Onneksi nyt ei koko ajan sada vettä, mutta paremmatki kelit voisi olla.. missä viipyy se intiaanikesä ??!!

836371.jpg


Ollaan ahkerasti halottu polttopuita ja pinottu niitä kuivumaan tuleville talville. Ainakin halkoja riittää, saa nähdä miten ne kaikki saadaan mahtumaan jonnekin :os

Kaukolämmön kaivajat ovat lähestyneet tonttiamme.. tosin eilen selvisi että ovatki muutaman viikon etuajassa aikataulusta ja tulevista talotoimituksista johtuen sitten häippäsivät.. tulevat joskus 2-3 viikon kuluttua uudelleen.. siellä ne on sitten kamalat ojat auki viikkokaupalla ilman että mitään tapahtuu.. täytyy vain pudistella päätä että millaista touhua ku annetaan hommat tarjousten perusteella jos sun kenelle, joka vain tekee eikä ole muka vastuussa mistään ja muut vain päättävät.. huoh..
Meillä ei ole tosin mitään kiirettä asialla, joten kunhan talveksi vain saavat sen toimitettua niin hyvä on.

Kaskipuulta soitteli siitä ovesta, jossa on väärä lasi. Vaihtoehtona oli, että vaihdetaan lasi tai asennetaan sälekaihtimet. No, päädyimme siihen sälekaihdin vaihtoehtoon kun kerran ikkunoissaki on kaihtimet. Sain puhuttua, että asentaja samalla asentaa kaihtimen myös terassin oveen, maksamme sitten vain sen kaihtimen ja asennuksen hinnan.. ei siinä kauan mene ku kerran tulee ja asentaa yhden, niin miksei samalla toisenkin. Eipä tarvii lähteä metsästämään sopivaa kaihdinta. Kaihdin on joku vaijerikaihdin, jolloin kaihdin ei heilu ovea liikuteltaessa.. saa nähdä sitten millainen on ku en ole moista ennen huomannut :o)

Ensimmäinen iso laskueräkin tuli.. tää on se isoin lasku. Maanantaiksi on tilattu aika pankkiin lainan nostamista varten.. nyt se oikea rahanmeno sitten alkaa..  korkoja aletaan maksamaan lokakuusta.. jokunen kuukausi siis menee niin, että maksamme sekä lainan korkoja että vuokraa.. asumiskulut siis tuplaantuvat, hui.. ehkä sen jokusen kuukauden kestää, toivottavasti !!

Kuvia yritän ottaa viikonloppuna, aina unohdin kameran kotiin ku tontilla käynyt