Näin kaunista pakkaspäivänä takapihalla

1126745.jpg

Kalusteet on tulleet ja asennettu..
Jälleen kerran saimme tosin todeta että asiakaspalvelun lupauksiin ei ole luottamista. Kalustetoimittaja lupasi ottaa viikkoja sitten yhteyttä sen jälkeen kun he tietävät toimitusten aikataulut, ei ottanut ja seuraava yhteydenotto tulikin toimitusta edeltävänä päivänä jolloin ilmoitettiin että kalusteet tulevat illalla klo 22.30. Joten eipä tarvi ainakaan ihmetellä miksi juuri tätä firmaa on haukuttu etenkin palvelun ja pitämättömien lupausten osalta..  Oli vain melkoista akrobatiaa saada tiistaina illalla klo 22.30 kantajia päivän varoituksella etenkin kun olimme kahta viikkoa etukäteen ilmoittaneet jo että toimitus juuri tuona päivänä ei meidän kohdaltamme sovi!
Asentajat puolestaan olivat hyviä tyyppejä ja heidän kanssaan ollut mitään ongelmaa , tosin harmittelivat että heille ei sitten ollut ilmoitettu että kalusteet oli jo viime viikolla toimitettu ku olisivat niitä jo silloin sitten tulleet asentamaan :os

1126764.jpg

Kodinkonetoimittaja taas ansaitsee kehut. Heidän kanssa keskustelu on toiminut hyvin ja lupaukset on pitäneet ja toimitukset tulleet juuri niin kuin on sovittu !

Rännit ja kattoturvatuotteet oli käyty niin pikaisesti asentamassa, ettei miehiä näkynyt :os . Sentään edellisellä viikolla soittivat olevansa tulossa ja kysyivät muutoksista. Rännien asennukseen en ole ollenkaan tyytyväinen. Yleinen ohje kallistuksesta näyttäisi olevan 2-3 mm / metrillä. Meillä on tainnut asentajilla mennä sentit ja millit sekaisin ?! No, läpi nämä rännit eivät seulasta mene ..
Pitkä rännikin näyttää lähinnä oravien hyppymäeltä ku keskeltä jopa nousee ja sitten laskee vauhdilla päätyyn alas :os

1126742.jpg

Väliovet ja karmit olivat ilmestyneet talolle ilman ennakkovaroitusta.. onneksi toinen kalusteasentajista kantoi kaverina ovet sisälle, niitä viitsinyt moneksi päiväksi ulos jättää.. olisi joku vienyt mennessään. Transpoint saa jälleen risuja, olikohan akusta virta loppu vai miksi ei puhelin toiminut ?!