631530.jpg

631537.jpg

Kovasti on tonttia raivattu ja vihdoin tänään on saatu jokainen kaadettava puu kaadettua , jes ! Naapuritontilla alkoi tänään parturointi ja täytyy sanoa että ei tippaakaan käyny kateeksi , vaikka naapurin tontti parikymmentä neliötä isompi onkin ku meillä ;o)

Nyt vain sitten pitää ne hitsin isot männyn rungot sahata sen kokoisiksi kappaleiksi että niitä edes joku jaksaa kantaa.. Komeat pinot tulevia polttopuita meillä jo tontin reunalla on ja lisää tulossa koko ajan. Oksaroskia vain tuntuu tulevan koko ajan niin ettei loppua näy :os  Pitänee ne sitten sotkea tontille maan alle kantojen kanssa.. jokusen ison kannon voisi yrittää kuivattaa polttopuiksi ku ne männytkin oli aivan upeita tukkipuumäntyjä. Luulisi juurakossa riittävän kokoa !!

Kuvan unohdin ottaa.. pitänee illalla fillaroida tontille ja napsasta pari kuvaa miltä se näyttää risukasoineen :o)  Hikeä on kyllä vuodatettu: tänään on ollu täälläkin päivällä + 24 astetta, ei pilven pilveä ja tuultakin vain nimeksi. Lapset olivat ihmeissään, että minne ovat kaikki pilvet kadonneet ja yrittivät retkialustaansa siirtää edes hieman varjoisaan kohtaan.
Onneksi naapurissa oli pienimies mummolassa käymässä, niin ainakin loppuajan oli lapsilla kaveri. Meinas mennä hermot jo ku aina oli jokin vialla: nälkä, jano, muuten vain toinen kiusasi toista :os 
Mitä tästä opimme ?? Hankkikaa herrantähden lapsillenne lastenhoitaja, kun raivaatte tonttia. Hyvä jos puoli tuntia meni vikisemättä ja vinkumatta, työnteosta ei siis aluksi meinannu tulla mitään !!

PS: Ylhällä vielä illalla kuvatut kuvat samasta kohdasta kuin ennenkin.
Ja tässä vielä foto päivän aikana pinoon kasatuista takkapuista.. tässä onkin sitten iltapuhteita kun alkaa olla tekemisen puutetta :o)

631565.jpg