Alkukuu on ollut sateinen :os
Ensi viikolla pitäisi olla jopa helteitä, kun vain talon pystytyspäivälle sattuisi hyvä keli.. KYLLÄ, talo siis todellakin tulee alkavalla viikolla vihdoinkin !!

Istutin tontille kukkien taimenia totuttelemaan maaperään, ensi keväänä niitä uhkaa siirto, mutta jos siihen mennessä olisivat edes jotenkin kotiutuneet. Penkissä on kanadanvuokkoa, valkoista ja sinistä kurjenkelloa sekä pinkkiä rönsyleimua.

Viimein paikallinen sähkölaitoskin sai itsestään niin paljon irti että vetivät sähköt tontin reunalta huimat metrin päähän meidän sähkökaappiin.
Tosin sähkökaapin lopullista paikkaa varten kuitenkin pitää ne tilata taas..

798090.jpg
Keittiön kalustus ja varustus on sitten valittu.. päädyimme samaan valkoiseen ovimalliin josta aikaisemminkin oli puhe, tosin samaa ovea tulee kaikkiin huoneisiin alkuperäisesti suunnitellun sileän oven tilalla. Myös vedin ja pöytätasomateriaali ja - väri on saatu päätettyä. Kylpyhuoneeseen otamme kalustetoimittajalta vain peilin valoineen, altaan alle hankimme sitten itse sellaisen irrallisen kaapin joskus, Ikean kuvastossa näytti olevan melko kiva. Myös LVI-kalusteiden valinnat ovat selviä.

Tontilla piti alkaa keksimään patenttia kun penkka rankan vesisateen vuoksi hieman kärsii.. jääneestä salaojaputken pätkästä tehtiin kaksi kourua ja penkan takareunaa kivetettiin veden ohjautumista varten.. saa nähdä miten käytännössä toimii. Putken pätkät laitettiin juuri niihin kohtiin josta penkka oli eniten syöty, loogisesti niistä kohdin sitten itsestään huilaa vesi eniten , eikö?

798067.jpg

798070.jpg

798074.jpg

798078.jpg

798085.jpg

798088.jpg

Nyt sitten vain odottellaan talon tuloa.
Kauhukuvia tässä välillä pitänyt maalailla ku on kuulu yhtä sun toista talotoimittajasta.. aina sitä välillä kuulee hyvää ja välillä huonoa. Se on niin paljon kirvesmiesporukasta kiinni miten hommat menee..

798081.jpg