Nyt olemme sitten naimisissa sekä talotoimittajan että pankin kanssa. Talotoimittajan kanssa naimakauppa on jo virallinen ( nimet ensimmäisessä paperissa ) ja pankin kanssa vasta kihlat on otettu. Sekin tässä kuluvan kuukauden aikana pitäisi virallistaa.
Ihan ku yks avioliitto oman kullan kanssa ei olisi riittävästi ??!! Tämähän on lähes kuin draamasarja Big Love!

Talotoimitus on viikolla 32 eli elokuussa juuri ennen koulujen alkua. Jännitystä piisaa ku poika menee kouluun ja talo alkaan nousta. Sitten saankin lomalla käydä katselemassa ja vahtimassa päivittäin rakennusmiesten hommia raksalla, että kaikki sujuu.. saan takuulla kyylä-ämmän maineen, mutta omapa on taloni :o)
Ja muuttoa on luvattu viikolle 2/2008. Jouluksi emme edes ole ajatelleet uuteen kotiin. Vietämme rauhassa joulun täällä vuokrakämpässä ja pakkailemme sitten hissukseen kun on kinkut ja rosollit syöty ja lahjakääreet avattu.
Tosin taitaa tänä vuonna jäädä paketit vähiin, talossa on ihan tarpeeksi pakettia meille kaikille ja varmaan elämämme kallein joululahja. Kun vain verottaja meillä syksyllä verotuspäätöksessään muistaisi palautuksilla eikä mätkyillä!

Yhtään laskua ei ole vieläkään maksettu, mutta kyllä niitä kohta alkaa tulla postiluukusta ihan liikaakin. Vuokrasopimusta ei voi vieläkään tehdä, kun tontin valitusaika on edelleen menossa.. Kaukolämmön ja kaapeliverkon saatavuus on tarkistettu ja ne oli ok. Seuraava vaihe onkin sitten talotehtaalta tulevien oikovedosten tarkistaminen. Ne pitää palauttaa toukokuun puolessa välissä ja sitten pitääkin olla jo pankin kanssa nimet paperissa kun tulee lasku talon ensimmäisestä erästä.