Odottelua ja ajan kuluttamista..

Tehty teline sähkökaapille, liittämistä ei ole vieläkään tapahtunut. Muutoinkin palvelu sähkölaitoksella oli tosi ala-arvoista eikä heidän palveluitansa enää käytetäkään muuta kuin pakollisissa asioissa. Tämän siitä saa ku laitetaan kesälomantuuraajia töihin, saa soitella ja maksaa monta kertaa yksinkertaisesta asiasta, mrr!

Aloituskokouksen pitämisestäkin keskusteltiin.. valvoja aikoi soitella rakennusvalvojalle, että kuinka sillä on kiirusta, joutaisko paikalle vai pidetäänkö kokous keskenämme :o)

Isoja oksia on tehty polttopuiksi ja reippaana tyttönä istuttelin kukansiemeniä kevääksi.. tosin fiksuna tyttönä en laittanu niille kivetystä rinteeseen ja heti illalla ollut rankkasade huuhtoi osan siemenistä metsänreunaan :os  Kasvanevat sitten siellä ja siirtelen niitä sitten ylemmäksi rinteeseen, ovat sentään monivuotisia: alppiasteria, rantalaukkaneilikkaa, loistosalviaa.. Lisäksi koivun juurelle laitoin kaksi sipulia " African queen" - merkkistä oranssia keisarililjaa.. en oikeasti malttanut odottaa kevääseen.
Nyt varmasti moni " oikea" puutarhuri huokaa että huh huh.. tosin olen kyllä sitä mieltä että luonnossa moni kasvi tekee niin toisin kuin oppaissa sanotaan että kyllä ne sieltä kasvavat jos ovat kasvaakseen..
LAPINVUOKON siemeniäkin sain muutaman. Ne ovat sisällä kasvatuspurkeissa itämässä ( juu saa sitä toivoa että ne joskus itävät.. ) chilinsiementen kanssa samassa " kasvihuoneessa" ..
Kanadanvuokon taimenet ovat postissa tulossa, niitä sitten isketään suoraan kukkapenkkiin. Tämän kukkapenkin laitoinkin sitten sellaisista järkäleistä että saa olla talon vievä tulva jos kukkapenkki huuhtoutuu metsään.. pohjustinkin sen hiekalla ja sitten siihen tulee vuokontaimien ympärille vielä pienehköjä kiviä. Kerättiin tytön kanssa ne pois meidän tieltä fillaroitsijoita kiusaamasta :o)  Saa nähdä mitä muuta sinne kukkapenkkiin vilahtaa noiden vuokontaimien kanssa, vielä enemmän tosin jännittää että mitä sieltä keväällä tai kesällä NOUSEE !!  Onpahan sitten ainakin kukkia jos ei nurmikkoa ole, heh.

Alajuoksupuut ilmestyi nipussa tontin reunalle viime viikolla. Odottelemme että koska ne asennetaan, itse talo tulee jo ensi viikolla VIIMEINKIN !!


Itse emäntä traktoreineen :o)

784733.jpg


Kasvaako tähän keisarililja ??  Mene ja tiedä, vedonlyöntejä otetaan vastaan :o)
Kerroin 1:1 000 000 , voittajalle lahjaksi kukan sipuleita joskus vuonna 10

784737.jpg


Ja sitten ne kuvan oton jälkeen osittain huuhtoutuneet siemenet
Tuli todettua ettei meidän tontilla ainakaan vedet pysy vaan huilaavat alas rinteeseen melko mukavasti, tosin eivät nuo siemenet taida olla samaa mieltä :o)
Riveissä on nimilaput, koska en todellakaan enää keväällä muista mitä minnekin olen laittanut :os

784738.jpg