1105164.jpg  1105180.jpg

Kuukausi on vaihtunut joulukuuksi ja viimeinen täysi kuukausi rakentamista pyörähti käyntiin :o)
Kyllä tässä on monta kuukautta odotettu ja välillä tuskailtu enemmän tai vähemmän.. se touhukkain kuukausi taitaa olla edessä kun sattuu joulukin vielä ennen talon luovutusta.

Laattalattiat ja seinät ovat laatoitettu. Lattioissa on jo saumaukset ja silikonit. Kylppärin seinät on jo saumattu, mutta saavat rauhassa kuivua ennen silikonien laittoa.

Viime viikolla oli myös kirvesmiesten töiden tarkastus eikä mitään suurempia korjattavia ollut listalla.
Rännitkin ovat kuulemma viikolla 50 tulossa. Saa nähdä kuinka on jo lunta katolla, mutta eipähän itse tarvitse onneksi katolla keikkua ja asentaa ;o)

Kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen kattovalaisimet on hankittu kauan sitten, mutta nyt on sitten käyty valaisimet vielä lisäksi olohuoneen ja keittön kattoihin ( ei kiinteät ) sekä kodinhoitohuoneen ja keittiön välitiloihin.
Kauan kesti että mieleiset löytyi ja koska olivat kotimaisen valmistajan, hintakin oli sen mukainen. Tosin jos laadussa hakkaavat ulkomaiset mennen tullen niin tienaavat hintansa sitten vuosien varrella ja ovat kuitenkin melko lähelle sitä mitä olin ajatellut..
Jos olisin juuri sellaiset hankkinut jotka olisin halunnut, niin ei olisi jäänyt enää keittiön kaappeihin rahaa.. fiksumpi veto siis hieman halvemmat lamput ku 150e kappale :os

Joulukuu tuli lumisena ja hiihtokelein. Lapsetkin kävivät lähiladulla ottamassa tuntumaa lumeen.. tosin ei ainakaan pienimmästä noilla hermoilla  mitään Haemaelaista tule, heh. Isompi jo hiihti komeesti Mietaan malliin ;o)