Jaakko päätti että mitä sitä turhia odottelemaan ja nousi männä viikolla istumaan ja siitä 2 päivän kuluttua itse tukea vasten seisomaan. Kyllä siinä oli äidillä huokailemista. Istuminenki on tosi hataraa, ku ei osaa vielä kunnolla itseään tukea. Tänään aamulla pieni mies löytyi selän käännettyä seisomasta takkaa vasten, ei kiva.

Isänpäivälahjaa Ronja oli iskälle tehnyt hoidossa hienon tyynyliinan, johon oli painettu ajoneuvojen kuvia, tai mitä lie auto, juna, lentokone jne ovatkaan. Jaakolta isi sai mukin, jossa oli tekstiä ja kuva. Jani taas oli askarrellut huolella hienon kortin koulussa.  Äiti sitten teki ruokaa

Lauantai kului Iloisessa kestovaippatapahtumassa talkoillessa ja olipas vain kivaa. Etenkin kun Jaakko oli kotona isin kanssa ja sain viettää kokonaiset 6 tuntia ihan itsekseen. Moista ei hetkeen ole luvassa, loppukuusta suuntaamme kahden nuorimman kanssa kuitenkin pitkäksi viikonlopuksi Helsinkiin, jossa käyn syömässä ravintolassa ystävän merkkipäivän kunniaksi ja lapset jäävät sukulaisten hoiviin illaksi. Saa nähdä mitä siitäkin tulee kun Jaakko näkee äidin ( ja tissien ) katoavan ovesta. Kyllä, meillä siis edelleen tissitellään eikä sille ole loppua näkyvissä varmaan vielä piiitkään aikaan.